Félelem és retardáltság Orbániában

Úgy érzem hogy kis hazánkban már mindentől parázunk ami pártunk és kormányunk fejéhez köthető. Hamarosan eljön a korszak, hogy lesz egy új Rákosink aki a Tv-Hírdóban elmegy egy üzemlátogatásra és megtapsolják ahogy éppen átvágja a csarnokot tartó egyik kötelet és a narrátor közli, hogy milyen remekül fejlődik a gazdaságunk közben az RTL-en pedig azt mutatják be hogy fél órával Viktorunk távozása után lebontják a díszletcsarnokot és ott marad a puszta rom ami pár nappal előbb még egy rohadó de működő üzemcsarnok volt. De majd jön a válasz, hogy valójában egy másik helyszínen forgatott a stáb és átverik a népet és ezért jól meg kell büntetni őket. Mert szídták a szent Főnököt és ezért a poklok tűzén kell égni. 
Persze ehhez van hogy nem feltétlenül szükséges kormánypárti üleptisztitónak lenni, hiszen már akkora a para az ellenzékinek mondott oldal médiamunkásai körében (nehogy véletlenül megszüntessenek, megvegyenek és saját embereikre cseréljenek,stb...) hogy egy tényszerű kijelentés miatt is most egy kardvágással beszüntették a Tilos Rádióban Bakács "Szalámival Settenkedő" Tibor műsorát. Csak mert azt mondta adásban hogy Orbán egy cigány. De ezt nem degradálóan, hanem tényszerűen közölte. Lehet hogy a korábbi műsoraiban kicsit messzebbre ment, viszont nem hinném hogy ez volt az utolsó csepp. Az a pohár már korábban megtelt, csak valószínűleg jött egy telefon fentről... Nem Bakácsot akarom megvédeni, ellenben a Tilos Rádió illetékeseit sem akarom dicsérni. Telibecsinálták a gatyát, mintha ezen a kijelentésen múlna az életük pedig az csak az uralkodó kedvétől függ. Persze vannak olyan, nyelvükkel talpat masszírozók vagy örömmel orális kielégítésre jelentkezők akik annyira retardált zombik hogy elmebetegségük már közveszélyes szintet ért el. A hírhedt váci CÖF-ösökre gondolok akik valójában nem is azok de szeretik magukat így hirdetni. Van ez a Jövő Generációja Egyesület, akik látens elmebetegek vagy tán már kezelés alatt is állnak. Ők azok akik január elején petícióban kérték a kormányt , hogy vessék ki a netadót, sőt, legyen médiaadó is, amit mindenkinek be kéne fizetnie, akinek van tévéje, rádiója, internettel felszerelt készüléke. De legyen adó azoknak is, akik nem teljesítettek katonai szolgálatot és nem tagjai a polgárőrségnek, meg azoknak is, akik márkás ruhadarabokat vásárolnak. Szóval tényleg agy nélkül élnek. Most éppen a következőt bírták kiböfögni:
"Határozottan tiltakozunk az iskolai vezetés gyerekekre gyakorolt politikai befolyásoltsága ellen, melyel lényegében haza árulást követnek el. Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól..."
Mindezt azért mert a váci Madách Imre Gimnázium tanári kara nemet mondott a Klik azon kérésére, hogy küldjenek 10 diákot és 1 tanárt a március 15-ei állami ünnepségre. Mint írták, „nem támogatják és nem is szervezik meg a diákok politikai színezetű rendezvényeken való részvételét." Továbbá elfogadhatatlannak tartják, hogy a diákok számára bárki is kötelezővé tegye, hogy részt vegyen ilyen ünnepségen. Október 23-a alkalmából ugyanez az iskola lázadt fel ugyanígy, és erre válaszul kaptak egy szinte szó szerint ugyanilyen levelet ugyanettől a formációtól. A hozzájuk hasonlóak terjesztik a neten, hogy a migránsok havi 226 ezret kapnak és bömössel járnak és behozták a Zyka vírust is már. 
Nem az a bajom hogy az ilyen zombik köztünk járnak (mert sajna mióta a Lipótot bezárták így az őrültek szabadon mászkálnak) hanem hogy komolyan is veszik őket és aztán kapnak egy puha széket a fenekük alá meg embereket akiket irányíthatnak akár bankelnökként akár kormányközeli álomtitkárként vagy akár miniszterként is. Tényleg a hülyék és paranoiásak országává lettünk? Vagy az a normális világ és én vagyok a gumiszobába zárva egy kényszerzubbonyban?

Megjegyzések