Szabadtéri Big Brother

Amikor elindult a TV2-n az "Èdes èlet" már fèltem,hogy a civileskedni akaró celebek magukkal hozzák ennek inverzèt,a celebesedni vágyó civileket s lám nem alaptalanul rettegtem. Bárki egy percig is elhitte,hogy egyszeri emberek a kamera láttán minden pózolás nèlkül pusztán magukat adják? Gondolom a show alapkoncepciója az akart lenni,hogy bemutassa nem csak a sztárok magánèlete èrdekes,vannak a civilek közt is fura figurák. Viszont szerintem ezt mèg a producerek se vettèk komolyan.


A legèletszagúbb a mulatós masszírozó,aki vállalja hogy sztár akar(na) lenni. Soha nem lesz egy Lagzi Lajcsi,megmarad borsodi Jacko-nak. Viszont feljebb lèpett egy fokot Szintiboyhoz kèpest. Elfogadom,hogy önálló èletet akar èlni csak ugye üres medencèbe nem ugrunk fejest mert a beton nagyon kemèny. Magyarul akkor kezdjünk leszakadni az anyai csecsbimbóról ha van hova menni! Viszont ezt a szerencsètlenkedèst hetekig közvetíteni majdnem nagyobb büntetès mint egy heti "Éjjel-Nappal Budapest"-et együltèben vègignèzetni egy 150-s IQ-val megáldott emberrel.
A másik vèglet "Spori nènje" akinek annyi köze van a focihoz mint etióp kisgyereknek a snowboardhoz de azèrt edzèseket tart. Neki
 mindegy hogy nem èrt hozzá,önmegvalósít. Tipikus "nagyobb a szája,mint az esze" aki nem tudják megállni hogy ne a kamerának játsszon. A többiek e kèt pólus közt mozognak,nem találtam bennük se kivetni se követni valót.
Az arculat valahol az iszonyat ès a rettenet közt van fèltávon. Mintha a grafikusok lusták lettek volna kicsit kotorni After Effects template könyvtárban ès ami szembejött azt felhasználták. A szignál abszolút jellegtelen mèg Takács Nicholas èneke sem segít rajta.

Az "Èlet showja" egy könnyed kis esti beállás. Nem más csak egy Tesco-gazdaságos valóság amit szeretnek látni a többiek akiknek nem süt szemükbe a jupiterlámpa.

Megjegyzések