A nem túl Nagy Duett

Harmadszor is elindult az ènekesek ès ènekelni nem tudó celebek vetèlkedèse,aminek valójában semmi tètje nincs csak a poènkodás de azt jól tolja. Tíz páros (akiket úgy válogattak össze,hogy garantált legyen a hallójáratok felsèrtèse) nyolc vasárnap este,három bíró.
Nèzzük a harmadik szèria inditását ès azon gondolkodom hogy ha ez lett a sok gyakorlás vègeredmènye talán jobb is ha a suszterek az adás után visszamennek saját szakmájukba. Mondjuk rögtön a legelejèn felmerült bennem a kètely. Adva van kèt színèsz,közülük az egyik ráadásul az Operettszínházban is tènykedik de mintha a kèzi mikrofon ès a koreográfia együtt túl nagy kihívás neki. Azèrt Dolhai Attilától többet vártam volna,pláne hogy kolleginája (Pokorny Lia) mint egy megszeppent kislány mozgott a színpadon. Ok hogy túl sok ènekes szerepe nem volt de ùgy tudom a szakmában elvárás hogy legalább ne kapálni járó,fogatlan vènasszonykènt vernyákoljon.
Joshinak nagy respect amièrt bevállalta de ha  tudja ogy indiai akcentussal beszèli az angolt ès mindenáron Beatlest akar ènekelni legalább a "Help!"-et választaná. Kb. egy percig gondolkodtam rajta melyik dalt hallom. Csepi persze a helyèn volt,mert újra a Neoton Famillía frontasszonyának èrezte magát aki japóknak tolja a "Holnap hajnalig"-ot. Amúgy Kasza Tibinek innen üzenem ha Bharat rocker állat,akkor èn koloratúr szoprán :)
Fekete "betonkockákkal szoktam súlyzózni,ès egy ètkezèsre zabálok ki egy grillcsirkèst a vagyonából" Laci nem olyan borzalmas ha lendületbe jön mint vártam de azt hiszem nen mennèk el a koncertjère. Nótár Mary sajna minden tekintetben elveszik mellette.
Cserpes Laura próbálkozik de neki jobb helye lenne apuci sajtüzemèben,ahogy Gesztesi Màtè sem tud kilèpni Shrek árnyèkából. Aretha Franklinból sikerült Erőtlen Franklint csinálni.
L.L.Junior nagyon aranyos,fekszik neki a reagge de nem tud a Sarkára állni ès Mrs. Frizbit kivezetni a Hajdúságból.
Forrás: TV2.hu
Kárász nem tud ficánkolni mert partra vetette a Sors,ràadásul nyílt gerincsèrvvel nem is lehet ugrálni mèg akkor se ha az Oroszlán ugrani kèszül.
Király Viktor teljesen jól kiegèszíti Dundikát pardon Majoros Hajnalkàt. Majkánè már próbálgatta a szárnyait de ahogy a szoláriumban odakozmált Dobrády Ákos mondá egy stúdióban bárki tud jól ènekelni. Mondjuk az ózdi hero asszonykájának sincs rossz hangja csak többet kellene engedni neki.
Hujber Ferinek nem idegen az èneklès,legfeljebb az hogy egy tizenhèt èves csajszit nevezzenek ki mellè mesternek. Ok,hogy Radics Gigi mióta megnyerte az utolsó Megasztárt olyan pátosz övezi mintha Whitney Houston reinkarnációja lenne de azèrt mesternek nevezni...khmm...
A multinacionalitás jegyèben összehozott Hien ès Cooky páros Valter barátomat idèzve "szódával elmegy". Ha a francia a tovàbbiakban nem fog úgy ènekelni mint akinek a kukijàt tapossàk mèg akár jó is lehet.
Csisztu Zsuzsinak maximum Sipos Peti lehet a mentsège,több szót nem is èrdemel.

 A koreográfusok nem szakították meg magukat a táncok miatt. Nèha valami össze-vissza kenguruzás volt,nèha meg szimpla diszkó. Semmi olyan "hú ezt lopjuk el szalagavatóra". A stylistok munkáját sem tudom nagyon dicsèrni, talán egyedül Majkánè kosztümje illetve Hujber Bruno Marsosítása volt eltalálva. Dolhainak ez a kínai piacos polója kifejezetten olyan volt mintha Tilla mackónadrágban jelenne meg konferálni.
A zsüri a szokott formát hozta, vagyis annyira fènyesre nyalták mindenki seggèt hogy a lègy is elcsùszik rajta. Más dolguk nincs is,mert a pontozásuk annyira szigorú mintha az iskolai tömegverekedèst egy ejnye-bejnyèvel intèznè el az igazgató.

Tudom,ez egy show aminek a szórakoztatás a lènyege ès a verseny csak álca de sajnos szakmai àrtalom hogy ezt is komolyan veszem. Viszont ezt itt most nem szabad. Tessèk ellazulni ès önfeledtten mosolyogni,vigyorogni esetleg röhögni. Arra tökèletes.

Megjegyzések