Én vagyok a hát te ki vagy...

Aki valamennyire aktív a Facebookon az biztos tapasztalta már, hogy olyanok is bejelölik ismerősnek akiről halvány segédfogalma sincs honnan kellene ismernie. Ez celebeknél és médiaszemélyiségeknél nem hogy hatványozottan, de szinte végtelennel szorozva igaz. Horváth Szilárd az egykori TV3 egykori időjósa kitalált egy hatékony megoldást. Bekapcsolta a randomgenerátort és akit az ismikérők közül kidobott a gép azt felkereste és próba elé állította.
Nem tudom kié volt de kiváló ötlet hogy megpróbálunk utánajárni ki a franc az aki csak úgy bejelöl minket a közösségi portálon. Szépen odamegyünk a delikvens elé és megnézzük magunknak, aztán megpróbálunk megismerkedni a szakmájával végül pedig adunk neki egy feladatot amit ha teljesít akkor barátok leszünk. Egyszerű és nagyszerű..lehetne de valahogy nem sikerült igazán ütősre ez a produkció. Persze ne várjak túl sokat egy epizódonkénti tíz perces websorozattól a Viasat Playen, de azért mégis valami többet reméltem mint csak a folyamatos termékelhelyezést. Ráadásul a feladatok is olyan nehezek mint egy létra alsó fokára fellépni. Nem várom el, hogy Wellington-bélszínt készítsen aki tepsiben akar palacsintát sütni na de ettől még nyugodtan belefeccölhettek volna valami szellemi energiát a kitalálásba. Szilárd jópofizása is inkább kínos mint vicces, de ezt a Music FM hallgatói megismerhették a délutánonkénti bejelentkezéseiből szóval ez a műsor már nem ront az összképen.

Összeségében véve ezek a kis tíz perces nyüanszok két dologra jók. 1. Annyira nyomatni a BOMBA-t amennyire csak nem szégyenlik 2. Aki még nem tudta ki az a Horváth Szilárd most az is megtudhatja és tuti elmegy a kedve attól hogy össze-vissza bejelölgessen mindenféle hírességeket mert a végén odamegy hozzá és megkérdezi tőle: Hát te ki vagy?

Megjegyzések