Fiatal félhülye fruskák felvonultatása

 Mivel mindjárt vége, ezért ideje véleményt mondanom A címlaplányról amit a"Majdnem modell kerestetik, de mégsem" típusú műsor kategóriájába sorolhatnánk ha a Viasat3 féle besorolásnak hinnék.

Ez tipikusan az a szitu, amikor megpróbálják elhitetni hogy ha a szart átnevezik liliomnak akkor már rögtön nem is érezzük büdösnek. A baj csak az hogy túlságosan szánalmas és átlátszó a próbálkozás. Ez is csak egy modell tehetségkutató amihez persze ki mást alkalmaznának mint a csatorna egyetlen hadra fogható nőjét, illetve az annak látsző biorobot Horváth Évát. A csajok némelyikét a Jóisten megáldotta kettővel több agysejttel, de ettől még egyikre sem fogunk emlékezni  az utolsó adás után két héttel maximum ha majd meghívják őket sztárvendégnek az Észbontókba. A zsűri összetétele is érdekes mert Ördögné Nánási Pál fotós és Holdampf Linda stylist teljesen passzol a képbe, Illés Csaba a Hot! főszerkesztőjeként a fődíj felajánlója így természetesen ott kell legyen, de Hujber Ferenc színművész csak azért került be a csapatba mert tőle brunyálják bokán magukat a női nézők. A műsor helyszíne egy ugyanolyan kecó a Corvin sétányon, amit az X-faktorból ismerhetünk már. Tíz csajt összezsúfolni egy ilyen kis lakásba azt kellene hozza magával hogy nagyban menjen a cicafight a fürdőszobahasználatért, de ez valahogy kimaradt az adásból és hiányzott is. A díszletet sem vitték túlzásba ezekkel a színes alufólia karikákkal ami nem is baj mert a sok csillogás amúgy sem segített volna. A műsor menete olyan csapongó mint az eltévedt kisveréb verdesése. Kiadnak a lányoknak egy feladatot amit elkezdenek megvalósítani, aztán hirtelen már a vonulásra fókuszálnak az előző program pedig érdektelenné vált (legalábbis a nézők számára) aztán a vonulás után megint előjön. Lehet hogy ez a koncepció de nekem akkor is összevisszaságnak tűnik. A kiválasztás is egy érdekes folyamat. Éva elmondja kik azok a csajok akiket az ítészek közepesnek találtak, aztán jön a legjobb, majd a két kiesőjelölt akik egy-egy percben menthetik a menthetőt és utolsó szó jogán védőbeszédet mondhatnak egy odakészített mikrofon előtt. Az hogy mindenki amúgy is be van mikizve lényegtelen részletkérdés. A termékelhelyezések annyira átlátszóak, hogy aki csak egy-egy pillanatra kapcsol oda azt hiheti valami reklámműsort néz és már szörfözik is tovább.
Akáóhogy szeretnék elhitetni az ellenkezőjét,ez a műsor is csak csöcsökkel operál több nincs benne. Ráadásul a tét sem olyan óriási ha már menetközben olyan lehetőségeket kapnak mint például a Szívósszemű Sandra, akiből még azelőtt lett nyuszilány mielőtt ez az egész hülyeség véget ért volna. Ebből is látszik mennyire komoly a vetélkedés.

Megjegyzések