Nekem nyolc-nulla-nyolc

Hosszú téli álom után felébredt az RTL Klub és majdnem egy év után megint lett egy reggeli műsora. A 8.08 Minden reggel egy laza, könnyű műsor amit már hiányoltam a vezető kereskedelmi csatornától.


A műsor három fő részből áll: többségében a beszélő fejek vannak, a gasztroblogger receptjei és a sztárhírek. A fő helyszín egy nappali garnitúra és egy bárpultos étkező kombója. Itt beszélget a vendégekkel Teszári Nóra aki a királyi tévének nem kellett és partnere, a Juventus Rádióból ismert Somogyi Zoltán.  A beszélgetést szó szerint kell érteni mert a műsorvezetők néha képesek egymás illetve a partner szavába is belevágni ha eszükbe jut a kérdés. Elismerem hogy van egy természetes feelingje az egésznek, de ez akkor is bunkóság. Az csak ráadás hogy nagyon kaotikus ki mikor kit tegez vagy magáz.
Mautner Zsófi diplomatából lett gasztroblogger. Manapság ez az egyetlen blogtípus ami hasznot hoz a konyhára. Nem kell mesterszakácsokat hívni hogy érdekes és izgalmas recepteket mutassanak be. Az "ízes élet" című blokk azért jó ötlet mert sokkal közelebb érezzük magunkhoz az egyszerű, de nagyszerű kajákat egy háziasszonytól mint a konfitált libacombot Bíró Lajos világhírű séftől. A Reflektor reggeli kiadása pedig teljesen belepasszol az egész műsorfolyamba.
Mint már említettem a díszletet nem vitték túlzásba, a konyhát ugye kiszervezték, a reklámblokk előtti fél perces tátikázásra meg nincs már igény. A design sincs eltúlozva, ez külön dicséretet érdemel.
A 8.08 Minden reggel egyszerű, kellemes, sallangoktól mentes, biztosra menő napindító műsor. Lehet szeretni vagy nem szeretni, lehet alternatívaként kezelni a Mokkával szemben de valljuk be soha nem lesznek egy súlycsoportban!

Megjegyzések