Alter X


Hölgyeim és Uraim! Fantasztikus programot kínálunk szombat estére! Elviszük önöket egy alternatív valóságba ahol a hamis hangot dicsőitik és akit támogatni kellene azt lehúzzák a pokol bugyraiba. Kérjük lépjenek be az X-faktor 2012-es szezonjának kapuján és köszöntsék nagy szeretettel a házigazdát, a Vastüdő nagyasszonyát, aki már épp csak tigrisbukfencet nem hányt a bevonulásakor, Ördög „Terhes vagyok, de rejtegetem” Nórát!



Forrás: RTL Klub
Lassan tényleg úgy érzem, hogy egy olyan tudományos-fantasztikus teleregény folytatásait nézem hétről hétre az RTL-en amihez képest a britek kedvence, Doctor Who csak egy tehetségtelen író fércműve. Annyira más síkon mozognak az énekesek és mentoraik ahhoz képest amit a nézők látnak-hallanak-gondolnak hogy azt ép ésszel csak akkor lehet feldolgozni ha azt mondjuk ez egy másik valóság és mi egy féreglyukon keresztül valahogy belecsöppenünk minden szombaton. Tudom már unásig foglalkoztam JFK minden megmozdulásával (ráadásul a bulvársajtóban épp csak az nem jelent meg milyen alakút szart) most mégis rajta szeretném bizonyítani a tézisem. Krisztián olyan hamisan énekelt fordulóról fordulóra hogy arra se mértékegység se mentség nincs. A mentorok mindig ekézték kicsit vagy nagyon mégis ott volt az a „Hülye, de szeretem” feeling. Ezt pedig a kis Jimmy (ahogy apja rajongói becézik) úgy vette hogy dicsérik. Mintha nem is fogta volna fel hogy mit mondanak neki. Aztán amikor a Top6-ba bekerült valami megváltozott. El tudott énekelni egy dalt viszonylag kevés mellélövéssel erre a mentorok elkezdik agyonverni azzal a lapáttal amivel elkezdte kiásni magát abból amit addig magára hányt. Mi történt vajon? Most látta meg saját tükörképét az RTL és elkezdte gyorsan lemosni magáról a trágyalét? Lehet hogy ez volt a szándék de ahogy megtisztult rögtön beleugrott egy még nagyobb adag friss, meleg fosba azáltal hogy kitalálták legyen meg a hozzám hasonló fanyalgók öröme. Fantasztikus ötletük támadt, rendeznek egy X napot azután hogy véget ért már a show (Margit! Nooormális?) ahol aztán jól be lehet szólni a mentoráltaknak. Mintha nem tudnának leakadni a kibeszélősnek titulált, fighter showról ezért kitaláltak egy Nórika-showt. Jöhetnek azok akik szerint Stone az új Bikicsunáj, vagy akik nem likeolták a Like-ot és szívesen találkoznék is velük de még szívesebben látnám azokat akik arra jelentkeztek hogy kiosszák Oláh Gergőt. Szinte várom már ahogy a Fókuszban részleteket mutatnak be amint a Szabó Dávid hívők összecsapnak a Csobotadélosokkal, és a biztonsági őröknek kell szétválasztaniuk őket miközben Nánásiné könnybe lábadt szemekkel rosszalja a történteket.

Mert ez kell a népnek! Cirkusz! Mindegy milyen áron, és az RTL szívesen kiszolgálja a közönségét a legkeresettebb termékével. A kérdés csak az hogy meddig adhatja ezt el? Mikor jön el a pillanat amikor a nézők rájönnek romlott árut sóztak rájuk, vagy mikor mondja azt a feltaláló hogy tönkrebaszták azt a remek terméket ami az Ő agyából kipattant? Én nagyon várom már azt a pillanatot!

Megjegyzések