Randi Bandi és az éretlenek


Tavasz van. Rügyeznek a fák, bimbóznak a csajok, kanosak a pasik. Tavasszal dúl a szerelem, ezért kell ilyenkor a párkereső show. Bár azok a fiatalok, akik erre vannak rászorulva, hogy meglegyen a numerájuk, meg is érdemlik. A Viasat már rá is repült a témára, de nagyon úgy tűnik, hogy a műszereiket valaki elbaszta. Mert ha a Téged akarlak szerintük jó műsor, akkor sürgősen tessék megnyomni a katapult gombot.
 Szinte minden összetevőjét tekintve el van baszva a műsor. Elsőként ott van az arc, akit e rettenet vezetőjének kitaláltak. Cirkókáim, olyan bandzsi kancsi selypi pöszi műmeleg ez a Barta Bandika, hogy az már emberkínzás. Humora semmi, két szemmel néz három kamerába (Ez mostanság úgy látszik trend, hiszen az RTL-n is van egy erősen szemtengely ferdüléses fószer de Ő még szemüveges is! Dupla brutál!), és célszerű lenne feliratozni, ha kinyitja a száját. Amikor a Gang című kulturális akármit vezette, még azt mondtam right. Ahhoz a műsorhoz, annyi szereppel ideális volt. De könyörgöm a Jószagú Mindenhatónak, ki volt az a szadista köcsög, aki úgy gondolta hogy pont Őt tegyék be ilyen helyi Ámornak? Majka nem ért rá? Vagy valaki. Én azt se bánom, ha a Ladánybenés Miksát ültetik be a rasztafari sérójával. Randi Bandit viszont sürgősen tessék valami más műsorba zavarni, vagy minimum zacskót húzni a fejére.
Negyvenöt perc ma már kurva hosszú műsoridő, és valami érdekessel kellene kitölteni. Na ez abszolút nem sikerült, részben Bandikának részben a koncepciótlanságnak köszönhetően. A fiatal versenyzők fejét elnézve összetereltek három fiút, (akiknek jóformán csak a baszás körül keringet minden gondolatuk) meg három lányt (akik tíz perc után már előre lezsírozták maguk között a végeredményt). Első feladatuk a gyerekeknek a vakrandi volt, amire Amerikában egész realityt alkottak. Mi viszont olyan jó magyarosan ezt is el tudjuk baszni. Úgysem látják, mi a fasznak kéne elegáns bútor? Valamelyik pinceborozóból szereztek hat széket meg három asztalt, oszt jónapot. Egyébként is, pina meg faszorientált versenyzőknek olyan mindegy nem? Azután két külön szobába zárták őket, és egyszerre mindig csak az egyik oldal látta mi zajlik odaát. Mondanom sem kell, hogy a csajok sztriptízt akartak, a pasik meg segget. Akkor lettem volna meglepve, ha mondjuk Szabó Lőrinc verseket szavaltatnak egymással. De erre akkor se lett volna esélyem, ha tényleg magukat adják és nem csak az előre megírt dialógusokat darálják el.
Az biztos, hogy ha nem lennék házas akkor csak hétjegyű összegért vállalnám saját magam ilyen mértékű megalázását. Ehhez képest még a chatszex is felér egy egész éjszakás dugással.

Megjegyzések