Menybe menetel

Nem szándékoztam írni az ÖsszeEsküvőkről, de előbb a vers jött ki a kezemből most meg ez a kritika. Azt gondoltam a Való Világ ötödik része nem csak nézettségben, de agyalágyultságban is veri a konkurenciát de egy dologban tévedtem. Még a VV alatt is van egy fokozat.


Már az alapötletet is oltári nagy baromságnak gondoltam. Lehet, hogy Törökországban nagy sikerrel futott ez a műsor, de ott mások a társadalmi szabályok. Itt nem a muzulmán vallás a meghatározó, és nem előre meghatározott módon választják ki a feleséget a fiúknak. De a TV2 úgy gondolta mégis belevág ebbe a valóságshowba. Mert milyen buli lesz, hogy a hat anyuka a pici fiuknak kitalálja kit szeressen! Amikor ezt a kritikát pötyögöm még alig egy hónapja sincs, hogy megvolt a beköltözés de már miről szólnak a hírek? Az anyósok szinte ölre mennek és a saját hülyeségükkel basszák tönkre a saját gyerekük életét! Mert minden anya a maga fiacskáját tekinti a legjobbnak, ellenben a másét egy alávaló mocskos szar alaknak és ezt a véleményét még hirdeti is amerre megy. Na meg mind a saját kölkének megmondja kit szeressen, de azt messze leszarja kisfia igazából kit választana (tisztelet az esetleges kívételnek). Ha a lányok esetleg elengedik magukat akkor rögtön kiakadnak és rikoltoznak, mint a kotlós aminek a nyakát fogják. Aztán másnap már arról szólnak a hírek, hogy melyik anyós nyúlt magához vagy melyik baszott be mint az albán szamár. Szívesen megnézném mit reagálna Hasszán ha egy közel-keleti adásban azt látná, hogy asszonykája éppen talajrészegen aggódik a házassága miatt. De nálunk ez is belefér.
Most már annyira lyukas a csatorna zsebe amekkorát leépítés nélkül nem tud befoltozni. Nem lenne célszerűbb felpörgetni az eseményeket, ahogy anno a Bár 2.0-nál a Viasat és gyorsan befejezni amíg még viszonylag kicsi veszteséggel meg lehet úszni? Én tényleg azt hittem, annyira érdektelen lesz az RTL ötödszörre is elővett szériája hogy ez a reality is nagyobb nézettséget hoz, de ahogy nézem az adatokat ezt a borzalmat még annyian se nézik mint az állami tévé monoszkópját. A katedrális kapcsán elkezdett valami felemelkedésszerűbe kezdeni a TV2, de aztán az anyósságshow segítségével akkorát esett, hogy felszántotta a betont.

Megjegyzések