Magyarország, én ezért utállak...

Magyarország! Eddig bíztam benned, hittem hogy lehet benned élni. De átbasztál csúnyán! Hagytad, hogy ez a törpe uszkár megint irányítson, elvegye tőled a köztársasági rangot, átírja a maga élvezetére az alaptörvényedet és kinevezzen az éledre egy disgráfiás, cintányéros, dróton mozgatott majmot. Hagyod, hogy a törpe uszkár a lakóidtól mindent elvegyen magának, és megpróbálja meggyőzni Őket hogy ez így jó! Ráadásul a haveri körébe tartoznak olyanok, akiknek a nyelvét szívem szerint kitépném a szájából és odaszögezném ahhoz az asztalhoz ahol éppen eszükbe jutnak ehhez hasonló gondolatok:

„Hofi egyszer egy kabaréban földhöz vágta a díszmagyart, ez a hájas disznó, nem tudom milyen felhatalmazással” 
Nos bencsik andrásék (nem véletlen írtam kisbetűvel!) díszmagyarjait nem csak ledobnám hanem még le is pisálnám, és páros lábbal ugrálnék is rajtuk! Ezután pedig a két nagymenő publicista írót elvinném Ópusztaszerre, leültetném őket a semmi közepén egy asztalhoz, azt mondanám dedikálás lesz. Aztán beengedném a 64 vármegye néhány aktivistáját, és csak annyit súgnék a fülükbe hogy az a két faszi az asztalnál zsidó és ott voltak az egyik kamiononon a buzifelvonuláson. Majd leülnék egy sátor mellett, és sörözve nézném ahogy megbeszélik egymással a problémát. A következő akcióm pedig az lenne, hogy ezt az abszolút elmebeteg színházi rendezőt meg valamikori igazgatót odaültetném az alaptörvény asztalához, odaragasztanám a kezeit az asztallaphoz, a lábait tűzőgéppel a szék lábaihoz rögziteném, és kötelezném hogy hangosan olvassa fel az új Alkotmányt! A nyelvével lapozhatna és ha egyszer is eltéveszti úgy vágnám tarkón péklapáttal, hogy hangosabban kongjon a feje mint a déli harangszó!
Ezeket a figurákat is annak köszönhetjük, hogy Te nem álltál ki magadért és nem vetetted ki a testedből ezeket az igazi senkiházi szar alakokat! Persze még sorolhatnám a példákat. Említhetném a Vona-Novák-Zagyva triumvirátust akik éppen csak a horogkeresztes zászlót nem puszilgatják. Ezeket is hagytad a Parlamentedbe jutni, hogy aztán majd pár év alatt megerősödhessenek és a zsidókat,cigányokat,homoszexuálisokat, és úgy általában mindenkit aki nem tetszik nekik majd a felújított Margit-híd lábánál a Dunába lőhessenek!
Szóval Magyarország... Eljutottál nálam arra a pontra, hogy azt mondhassam elég volt belőled! Rohadjál meg ebben a pöcegödörben, amit Kárpát-medencének hívnak. Ha a következő választáson már nem leszel, igazán nem foglak megsiratni mert nem érsz meg egy könnycseppet se!

Megjegyzések