Turkáló

Mostanság annyira pörög az élet a médiában, hogy vén lábaimmal épp hogy csak be tudom érni. De most olyanokat láttam, hogy ezeket a vadakat nem lehet futni hagyni.

Sok van mi csodálatos, de a celebembernél nincs csodálatosabb. Van az a fajta, aki riporterként saját hülyesége folytán lesz a maga áldozata. Minap Kárász Robi önmagát szopatta be Moldova György tevékeny segítségével. A legszebb az egészben, hogy az író abszolút akaratlanul kergette bele a Mokka műsorvezetőjét a csapdába. Történt ugyanis, hogy Moldova úr felidézte Gyurcsány exex-miniszterelnökünk egyik híres beszólását, miszerint az örgecske feleséget le kell cserélni. Majd ránéz Kárászra, és hozzáteszi ugye milyen igaz? A műsorvezető hirtelen lefagyott, hiszen nemrég fogadta meg a gyurcsányi javaslatot. Majd amikor újra bootolt a hardver, kinyögte az Ő magánéletét tán ne tessék belekeverni a szocik elsorvadásába. Erre az író nézett értetlenül, hogy most wtf? Végülis a társadalom-paleontológus túlságosan el van merülve a kommunizmusban, nem is nagyon érdekli a mai celeblét. Néztek egymásra, mint két faék és érezték a ciki mélységét. (az idevágó rész 7:04 körül kezdődik)
A konkurencia sem hagyhatta ki, hogy ne adjon egy passzt a magamfajta médiafikázónak. Konkrétan a Reggeliben egy légtérbe ültették Terry "Ráczkároly" Black művész (???) urat, és Némedy Mari színésznőt. A szitu komolyságához tudni kell, hogy Ők valahogy nem bírják egymást elviselni, ami főleg a valamikori transzvesztita oldaláról érezhető egzakt módon. Az egész balhé élőben zajlott, de napokkal később is érezhetőek voltak a hullámok. Terry folyamatosan a papírjaira hivatkozott, de sokra nem ment vele. A Markos-Nádas duó egyik jelenete jutott eszembe erről. Amikor már semmi nem hatott, fogta és lekapta a színésznő parókáját. Kicsinyes, dedós civódás volt ez, ami maximum a Mónika-showban lett volna a helyén. De ez a Reggeli, és Ördög Nóra sem Erdélyi Mónika. Felesleges színjáték, ami csak azért történhetett meg mert Black is beletartozik abba a körbe, amit eddig Kiszel Tünde és Hajdú "Frizbi" Péter neve fémjelzett. Bármit hajlandóak megtenni csak azért, hogy írjanak róluk. Ez már celeblét függőség, és Ők már gyógyíthatatlanok.

Megjegyzések