Tudom, mit néztél... | 19. hét

Nem esett jól nekünk a múlt hét. Illetve éppen hogy túl jól esett, és ez okozta a természeti katasztrófákat. Napok óta a híradók műsoridejének kilencven százalékát ez teszi ki. Aki tehette inkább ki se ment az utcára, inkább a ládát bámulta. Ott is volt katasztrófa elég.

A legnagyobb csapás az volt, hogy a Megasztár szelektálási oktatóprogramjának harmadik epizódja volt a legnézettebb műsor. A magát leginkább Darth Maulnak képzelő szőke, szeplős dagigyerek társaival együtt képesek voltak még a Barátok Köztöt is letaszítani a trónról, ami azért eléggé szégyen az RTL-nek. Az, hogy a szokásos módon a sapkás lovag a Naplóval simán legyőzte a német autópálya zsarukat, már csak egy utolsó szépségdíjas rúgás a földön fekvőbe.
Jut eszembe szépség, az idei királynő választás sem volt túl sikeres mert többen nézték az Anyám nyakán című romantikus (ahogy a feleségem szokta mondani) pimpf marhaságot. Sarah Jessica Parker nekem örökké Carrie Bradshaw marad, hiába játszik száz másik filmben. Ezek a Miss picsák pedig annyira nem tudják lázba hozni a nézőket, ahogy az adatokat böngésztem. Maximum akkor van esélye a műsornak, ha jövőre a műsorvezető hölgy levetkőzik élőben.
Persze a veres kettes is kapott pofont a konkurenciától, mert a Titkok könyvtára 2. nagyságrendekkel rosszabban teljesített, mint a másik vasárnap esti film. Biztos valami felső hatalom rendezte így, de a Holnapután pont passzolt ehhez a mocskos időjáráshoz. Főleg mert hallottam, hogy néhányan már elkezdtek kombinálni. Tény, hogy a figyelem felkeltése volt a cél, de azért kicsit erős azt mondani, hogy nálunk ugyanaz történik mint a produkcióban. Valahogy nem szeretnék a Gellért-hegy tetején belefulladni a Dunába, nem tudom más hogy van ezzel.
Ha ez a rohadt szél, és eső tovább tartott volna az én cikkem is hosszabbra sikerült volna. Zárásként a kedvenc mondatomat idézném ide a Győzike-showból, ami jellemzi ezt a sorozatot (hála Istennek, hogy véget ért):
"Válogatásra jöttünk, nem castingra"

Megjegyzések