Nem kell mindig House! | 21. hét

Hosszú hetek után ismét rányitottam a TV2 nem hivatalos blogjára, ahol megint sírtak. Dögöljek meg ha értem, hogy mi a szisztéma a kommunikációjukban. A nézettségi sajtóközelményekben mindig úgy fényezik magukat mint a rézkilincs, a blogban meg folyamatosan szenvednek.
Most épp az a bajuk, hogy a Rendőrakadémiának ezt a szerintem szarul újraszinkronizált változatát is többen nézték, mint a kedvenc dokijukat. Talán ha lett volna alternatíva, és nem olyan epizódot adtak volna aminek ismétlését is ismételték már, akkor nem vetemedtek volna azok a galád nézők erre a filmre. Én (aki bizony minden House részt megnéztem már legalább kétszer) pont ezért döntöttem úgy, hogy bojkottálom a TV2-t szerda esténként. Könnyű magukat sajnáltatni, az nem olyan megterhelő mint műsort sugározni.
Az RTL egyébként egész héten simán rájuk vert, lehet ez fáj nekik. Még a Colin Firth főszereplésével leadott Az utolsó légió is sokkal nézettebb volt, mint a D.E.B.S. - Kémcsajok című film. Mivel a sánta és bunkó orvos ekkorát taknyolt, szinte adta magát hogy A mentalista legyen a hét sorozata. Amit esetleg pozítivumként élhetnek meg, hogy a Bosszú és újrakezdés című romantikus marhaság pont annyira volt érdekes a nézőknek, mint a Fábry féle Milliomos. Ennél még nagyobb teljesítmény, hogy a Matt Damon féle Bourne-rejtély legyilkolta a Grace Klinikát. De itt aztán vége is volt a gyereknapnak, mert például a Heti hetes szezonzáró adása is jobb volt (a nézettségi statisztika szerint), mint a Frizbi. Pedig Petike elcsábította "Majdnem Benkőné"-t a konkurens csatornától, hogy oltsa őket akik hálából közölték, hogy ha eddig picit is akarták volna a férjkereső műsorát megcsinálni ezzel sikeresen elkaszálta magát Edit asszony. Ok, mindannyian tudjuk, hogy ez az indok átlátszó mint az üvegablak, hiszen eddig se nagyon törték magukat, de most kapóra jött ez a szarvashiba. Sebaj, Hajdú felajánlotta, hogy majd ők segítenek a férjkeresésben. Na attól mentsen meg az ég!
Nem látok nagyon előre, de vannak megérzéseim a 22. heti statisztikák tekintetében. House megint bukik az összes többi TV2-s kórházsorozattal együtt. Sem a három érzelmes nővérke (Mercy angyalai), sem az önérzetes főnővér (Trinity kórház), de legfőképpen a G.I. Joe/Jane mentősök (Trauma) nem fognak tudni annyi nézőt hozni, hogy legalább megközelítsék az RTL-t. Egyetlen sansza van a TV2-nek, a vasárnap este mivel a másik csatornán huszonhetedszer is leadják a Nemzet aranyát. Mindenesetre javaslom a tvblog szerkesztőinek, hogy vagy kapják össze magukat és ne sírják tele az adminfelületet, vagy menjenek el nyaralni és írjanak arról posztot. Mert ha meglátom, hogy a jövő vasárnapi Tomb Raider után is rinyálnak, becsületszavamra nem leszek a kedves velük a következő cikkben.

Megjegyzések