Re: Aktív


Na nézzük mi jutott a hétre. Már megint a TV2-ből küldtek beteget? Az egy halálgyár. Mostanában kurva sok műsorukat kinyírták, akkor én minek mentsem meg bármelyiket? Itt van ez is. Harmadszor is csatasorba küldik azt a műsort, ami már kétszer szétrohadt.
Van ebben az Aktívban valami, hogy harmadszor is összekalapálták. Ahogy elnézem érdekes a kórtörténete. 2002-ben kezdődött ez a közéleti bulvár műsoridőtöltelék. Gombos Edina és Bartal Csaba kétheti vetésforgóban váltották egymást. Aztán utóbbit elküldték vagy elhívták, nem is tudom pontosan. A lényeg, hogy elment a közszolgálatiba történelem "tanárnak", a helyére pedig betették a kosaras termetű Szebeni Istvánt. Na akkor már elbaszták a lépést. Ment minden szépen rendben, a műsor legalább olyan unalmas volt mint a Fókusz nevű másik szar. Aztán jött valami felcser, és a műsorvezető fejeket átoperálta. Az egyik a Kölyökidőből kinőtt Czippán Anett, másik a Juventus Rádióból ismert Somogyi Zoltán lett. Olyan dialógusokat váltottak egymással a riportok közti összekötésként, hogy jobb érzésű dramaturg inkább egy vágtató ló mögé kötette volna magát kínjában.

A sok konzilium közben hirtelen rájöttek, hogy ezt a beteget csak a lélegeztetőgép tartja életben, úgyhogy átették a délutáni műsorsávba Joshi elé. 2009 június közepén szépen megdöglött a műsor, bár egy részét (az Aktív Extrát) valahogy életben tartották.
Mi pedig az Aktívot most újraélesztjük! Cseréljék le a vérét, és Papp Gergővel frissítsék újra. Nem lesz tőle sokkal jobban, de így legalább adunk egy kis reményt a betegnek, hogy még akár meg is gyógyulhat. Aztán csináljanak egy koponya CT-t, hogy lássuk mi zajlik a fejben. Tudják, a fejétől büdösödik...
Nocsak, mintha érdekes riportokat vélnék felfedezni. Ez már jó jel, akkor sikerült megállítanunk a rákos celebsejtek burjánzását. Igaz kiírtani nem tudjuk, szóval sokkal nem hosszabbítjuk meg a páciens életét. Én is látom, hogy a vér nagyon ráérősen halad az erekben. Nullás vércsoporttal könnyebb lenne persze, de ha egyszer csak Pimasz Úr volt raktáron akkor ezt kell szeretni. Gondolom evidens, hogy a semminél még mindig jobb. Ha a beteg egészséges lenne, akkor nem kellene itt ápolni. Az arca kipirosodott, ez már jobb mint volt mert a sárgasága eléggé idegesített már.
Ha megvan a vérátömlesztés, adjanak neki egy milligramm Közéletet és kezdjék kitisztítani belőle a bulvárt. Nem teljesen, mert akkor összeomlik a keringése, de azért jócskán csökkenteni kell a szintjét. Mindig legyen valaki mellette, figyeljék, hogy javul-e az állapota. Azért mielőtt meghal, mindenképp hívjanak fel!

Megjegyzések