Boccopó


A három királyok újra szólnak két hónap szünet után. Van aki örül neki, van akinek mélységes fájdalmat okoz. Akárhonnan nézzük a magyar rádiózás történetében akkora mérföldkő, hogy talán csak Déli Krónikának van ekkora neve.

A Bochkor-Boros-Voga triumvirátus évek óta a leghallgatottabb reggeli rádióműsor volt. Aztán 2009. november 18-án véget ért a nagy menetelés, mert az ORTT döntésének megfelelően a frekvenciát át kellett adni a NeoFm-nek, így a Sláger Rádió megszűnt és vele együtt látszólag a Bumeráng is. Bár a neten megmaradtak, de ez nem volt megoldás hosszú távon. Ment a siránkozás, hogy így kibasztak velük, meg úgy média 9/11-e. Közben ment a találgatás, hogy vajon hol térnek vissza. Hetek teltek el úgy, hogy mindennap megjelent egy nagyon bennfentestől egy-egy információ melyik frekvencián szólalnak meg újra. Aztán eljött a január 18. , és újra éterbe kerültek a srácok. Volt nagy örömünnep, meg boldogság. Csak arról felejtkeztek el, hogy konkrétan segget csináltak a szájukból. Hiszen ahhoz a rádióhoz írtak alá, ami kiütötte őket anno a mikrofonállvány mögül, és amit Ők oly lelkesen utáltak akkor ezért. Még egy hónapja sincs, hogy visszajött az eldobott Bumeráng, de máris arról szólnak a hírek, hogy szabadkezet kaptak. Reggel hattól tízig azt csinálnak, ami nekik jólesik. Pedig két hónapja még arról volt szó, hogy majd igyekeznek valami újat, modorosabbat sugározni. Mert a Neo más értékeket kíván képviselni, stb... szóval ment a blabla. Aztán belátták, azzal hogy szerződtették a legnagyobbakat kinyitották Pandora szelencéjét. De a szükség nagy Úr, és ha garancia van rá, hogy minden hétköznap legalább a reggeli műsorsávban kétmillió hallgatójuk lesz akkor mindent lehet. Bevállalják, hogy többször fogja baszogatni a csatornát az ORTT mint egy prosti havi teljesítménye. Azt is elfogadják, hogy egyre többen lesznek akik szívesebben nyírnák ki az egész vezetőséget (hiszen Lali királyt már megfenyegették), mint a rajongók. A cél szentesíti az összes eszközt?
A címben szereplő szó Voga processzor agymenésének része. Minap Janika próbálta rávezetni Gabikát a faszszopó szóra. De mivel ezt nem lehet kimondani adásban, ezért lett botszopó, azaz népiesen boccopó.
Úgy tűnik ma már csak az eladható reklámidő szent, semmi más nem fontos. Valljuk be őszintén hogy erre van igényünk, és a mesterhármasnak már mindent elnézünk, mert velük kurvára lehet zsebet tömni.

Megjegyzések