Médiafarkas - Tíz meg egy


Csókolom Anyuka! BÚÉK! Na hogy telt a Karácsony? Tévénézéssel. Gondolom megint elszörnyedt rajta, hogy idén is ugyanazokat a karácsonyi filmeket tömték belénk, mint hülye gyerekbe a töltött káposztát. Szilveszterre már nem is erőltették meg magukat. Az RTL egész nap filmeket adott, a TV2 pedig az Irigy Hónaljmirigy show kivételével semmi újat nem tudott felmutatni. Néhány régi poént mint a konzerv löncshúst feltálalták, mondván senki nem nézi a zajládát ilyenkor. Aki meg mégis, annak ez jutott virsli mellé.

A legemlékezetesebb talán a péniszlengető, lantpengető Benkő Himnusz adaptációja volt. Na de majd idén...
Képzelje Anyuka átszerődött a TV2-re a Sarkáné Hajdú Péter, és hetente fog Frizbizni. Hogy melyik az a Hajdú? Nem kérdezi ezt komolyan. Az a fickó, aki egyedül beképzeltebb, mint Havas és Friderikusz összesen. Mindenhova követi az asszonykáját, mint a házőrző kutya és mindig van valami, amitől kiakad mint az ágyrugó. Közölte a Story TV vezetőségével, hogy Ő úgy döntött köszöni szépen máshol folytatná a karrierjét. Erre a Sanoma (akik a csatorna mögött állnak) közölte, meg ahogy azt Móricka elképzelte. Nem mész öcsém sehova mert élő szerződésed van 2010 végéig, és különben is az összes újságunkból ki leszel tiltva! Haha! Jól benézték, mert Petike nem csinálta tele a pelust. Azért is a veres ketteshez ment, mert ott több suska esik le neki. Mit kérdez Anyuka? Ja hogy mi lesz a nézettséggel, hiszen az RTL simán leveri a konkurenciát. Részletkérdés, hiszen már megénekelték: "Eladó az erény, a bűn, mert a pénz nem ismer Istent.Mert a pénz legázol mindent." Jut eszembe pénz, képzelje a bíróság első fokon azt döntötte, hogy a Class FM jogtalanul kapta meg a frekvenciát. Viszont nem kaphatják vissza, és még nekik kell fizetniük a perköltséget is. Az ORTT még nem kapta meg az ítéletet, úgyhogy őket nem izgatja. Egyedül a narancsos delegált, leendő elnöknő Szalai Annamária lelkendezett egy sort. De érdekesen állt hozzá, mert annak örült, hogy végülis az Advenioval (Class FM tulajdonos) kötött szerződésük érvényesnek tekinthető, hiszen immár a bíróság is kimondta. Ha meglesz a másodfok is, akkor meg odaáll a vesztes Danubiusosok elé, és majd azt a bizonyos egyezményes kézjelet fogja mutogatni. Mi lesz a másikkal? Milyen másikkal Anyuka? Ja a Neo-ra gondol. Azt még nem tudom, de jelen pillanatban nem ez a fontos náluk, hanem hogy visszatérnek a három királyok! Megint lesz Bumeráng, csak most már nem a Slágeren hanem a NEO FM-n. Két hónapig kellett szenvedni, most meg majd minden szép lesz. Sunshine, beach, tücsök, köcsög. Ezért volt a nagy rinyálás, és még filmet is csináltak róluk! Fogadok, ha most elkezdenének ugyanígy hisztizni a DIGI-s előfizetők a VIVA/MTV/COMEDY CENTRAL kombóért, hirtelen nagyon megtudnának egyezni a felek. Akkor már nem lennének annyira anyagiasak.
Na mennem kell Anyuka, mert meghívtak disznóvágásra és nekem kell vinni a pörzsölőt. Miért vinném én a Pörzse Sanyit? Ja a régi műsorának a címe miatt gondolta. Őt már elvitte a Jobbik, majd tavasszal lehet rá szavazni (utána jön még a "Nagy Olajbogyó Vezér"). Ha nem ugrott volna ki nemrég az ECHO TV-ből, most saját műsorában kérdezgethetné saját magát. Kicsit skizofrén helyzet, de ha anno Verebes a Nap-Keltében meg tudta oldani, akkor semmi sem lehetetlen. De most már tényleg megyek, mert néhány csíkos hátú kismalacot még le kell vágnunk. Csókolom Anyuka!

Megjegyzések