Holokauszt helyiérték

Egyre többen vannak, és ezáltal egyre hangosabbak akik azt mondják, hogy a Holokauszt csak a zsidók kitalációja. Jól felépített átverés, amit azért kreáltak, hogy elfedjék a saját bűneiket, és inkább sajnáltassák magukat. Molnár Oszkár edelényi polgármester is megmondta tavaly ilyenkor a helyi tévében, hogy Izrael el akarja foglalni Magyarországot! Sőt, a kis zsidó gyerekek magyarul tanulnak, hogy elsajátítsák új hazájuk nyelvét! Mi ez ha nem antiszemitizmus? Következő lépés az lesz, hogy majd azt állítják nem is léteztek nácik, és a zsidók gázosították el szegény németeket. Tudom, nagy a képzelőerőm, de amit ma olvastam az annyira kiakasztott, hogy már semmin se lepődnék meg.

Lelopták az egykori auschwitz-birkenaui koncentrációs tábor bejárata fölé erősített hírhedt náci jelmondat, az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) betűit.

Lehet, hogy magyar réti brazil fémkereskedők utaztak ki Lengyelországba egy kis pénzkeresetért? Drágább lenne az út, mint a haszon, meg akkor már vitték volna a lámpaoszlopokat is. Aztán arra gondoltam, hogy csíkos hátú mélymagyar kisdisznók egy csoportjának akciója. A nyíltszini zsidózás, és sírkődöntögetés már nem elég. Valami igazán nagyot akartak ütni rajtunk. Bebizonyítják, hogy a Soá nem is volt, és a haláltáborok sem igaziak, csak felépítették kamuból. Én ott voltam Auscwitz-Birkenauban, láttam a történelmet. Ha ez nem igaz, akkor nem tudom mi. Csak itt legalább 1,1 millió zsidót öltek meg. Ezt nem lehet behazudni! A Holokauszt nem egy fikció, nem egy akciófilm, nagyon is valóság! Nem kötelező hinni, de nem lehet kötelezővé tenni a múlt megtagadását. Márpedig nálunk egyre nagyobb teret kapnak ezek a hangok. Nem akarom megvárni, amíg eljutunk oda, hogy ez legyen az elvárt magatartás. Nem akarok itt lenni, amikor ezek az erők hatalomra jutnak, és törvényesen lehet majd új gettókat létesíteni. Most a betűket lopták le a kapuról, de megengedhetjük, hogy a történelmünket is lelopják? Mi lesz a következő? A Dávid-csillag?

Megjegyzések