CELEmBerEK

Elképzeltem, amint sok agytröszt meetingek során rájött a nagy igazságra. A celeb is ember! Márpedig ha ember, akkor azonosulnia kellene embertársaival. Íme a remek ötlet, szopassuk meg a sztárokat. Menjenek el dolgozni, mi pedig röhögjünk rajtuk egy sort. Így született meg a Celebműszak.



Már minden patronukat ellőtték a TV2-nél. Már főzzettek egymásnak a sztárokkal, elküldték őket jó messzire. Ez utóbbit Fekete Laci szívélyesen megköszönhette Frei Tamásnak, mert azóta valahogy jobban érdekli a kávé mint a producerkedés. Arról nem is beszélve, hogy most maximum a filmgyár udvarára tudnák utaztatni a sztárokat. Viszont szükség volt egy viszonylag kis költségvetésű, de a celebeknek kihívást jelentő programra. Na de mivel szúrjunk ki velük? Küldjük Kordáné Klárikát szart pucolni az Állatkertbe, ahelyett hogy ott kibickedik Mr. All In feje fölött. Vagy a nagyszájú Döglegyet zavarjuk el mentőzni, Bódi Margót taxizni, Kiszel Tündét tehenészni. Én speciel egy szakma reklámozását mindenképpen hiányolom. Valaki biztos lett volna, aki elhalad érdekfeszítő kisiparosnak. Mert egy ilyen jellegű szakember segítsége mindenképpen jól jött volna, amikor ezt a műsort kiötölték. Az az érzésem, hogy a "Hal a tortán" tökéletes sémát nyújtott a celebszopatós műsorhoz. Annyi a különbség, hogy a sztárjainkat megpróbálták olyan szitukba hozni, amiről úgy gondolták majd milyen röhejes lesz (csak most nem kell főzniük). Ehhez képest inkább kínosak lettek ezek a jelenetek, mert szereplőink esetlenségükkel még erősebbé teszik az érzést az emberben, hogy a forgatókönyv az utolsó vesszőig be van tartva. A teszetoszaság pedig abszolút nincs hasznára ennek a műsornak. Bár igazából nem is akarják a TV2-nél ezt túl sokáig húzni. A színvonalon kivül, ez a sugárzás időpontjából is látszik. A Jóban Fosban utáni sávban szembeküldeni a Berényi-klán sorozatával... Teljesen világos mennyire reménytelen küzdelem ugye?
De gondolom a csatorna műsorigazgatóságának ez a vereség nem túl egetrengető fájdalom. Egyrészt mert már a Sztárral szembenre gyúrnak, másrészt nem egál, hogy mivel szakítják meg a reklámot? Kicsit átírva a régi Illés dal szövegét: A pénz a fontos, nem a baj :)

Megjegyzések